Blir det någon bok eller?

De senaste veckorna har jag spenderat väldigt mycket tid med att gå igenom manus och uppdatera detta till QGIS 2.6. Inte minst ambitionen att erbjuda boken i tryck har inneburit en massa merjobb.

Men nu är det i princip klart!

Screenshot from 2014-12-14 12:57:30

Jag skulle nog kunna lägga upp PDF-versionen omgående, men det är lite strul med tryckeri som behöver redas ut först, om detta skulle innebära att jag behöver göra om boken något. Jag vill inte att det skall vara olika versioner i tryck och som PDF, så det dröjer nog någon dag till innan jag får svar på mina frågor.

Problemet just nu är att jag inte vill trycka med den papperskvalité som erbjuds, då detta kommer att bli onödigt dyrt i slutändan, så genom att vänta så hoppas jag åtminstone halvera priset på boken, hoppas att det är OK.

Sedan är det ju snart Jul och då skall ju familj och vänner underhållas, vilket kommer att innebära att det blir lite färre inlägg här på bloggen de kommande veckorna.

Jag kommer dock att klämma in några intressanta inlägg, inte minst så har det ju kommit en och annan uppdatering av mjukvaror som skall granskas lite.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: